tysdag 30. desember 2008

Lush - Fersk handlaga kosmetikk

.
I det siste har eg høyrt mykje om Lush, og deira produkt som er laga av (for det meste) naturlege ingrediensar. Har hatt lyst til å prøve produkta deira, og etter som eg aldri klarar å finne ein god shampoo, har eg bestemt meg for å teste ut Lush sine hårprodukt + diverse anna.


Dusjsåpe - Yummy Yummy Yummy

"Den beste showergel for den mykeste hud. Nam nam nam! Jordbær- og mandelkremdusj. Lush fant ut at kostnaden med en vanlig dusjgel vanligvis er 20% ingredienser og 80% innpakning. Hos Lush er det stikk motsatt, enkel innpakning og fylt med deilige, naturlige ingredienser. Yummyx3 er virkelig vidunderlig deilig med friske jordbær, beroligende honning og mandelolje for fukt, samt en dråpe foryngende olibanumolje. Dette er ikke hvilken dusjgel som helst, men den mest deilige kremvask noensinne for den mykeste hud."

Shampoo - I Love Juicy

"En virkelig fruktig sjøalgegele-shampo, med mango, ananas, kiwi og papaya for dyprengjøring. (Pluss sitron for glans.) Fukt håret, masser inn shampoen en gang, og skyll. (Gjentas kun om håret er veldig skittent.) Når du vasker med en fruktfull mix vil skitten strippes av og samtidig vil håret ditt være mykt til enhver tid. Ikke vær skitten, vær fruktig!"

Balsam - American Cream

"Duften av delikat kremet honning, friske jordbær og vaniljemix er så sexy at daten din ikke greier å holde fingrene unna håret ditt. Det gjør ikke noe om håret ditt blir bustet til, American Cream vil gjøre det enkelt å gre ut igjen, tilfører mykhet og duft til det mest ulydige hår. Bruk som en vanlig balsam, masser den godt inn i håret og skyll grundig."

Handkrem - Handy Gurugu Hand Cream

"Hjelpende, himmelsk håndkrem, full av urter, og med naturlig sheasmør fra våre venner i Ghana. Absorberes straks og gir myk hud. Vårt kreative team reiste i 15 timer på en humpete busstur for å finne landsbyene hvor vårt sheasmør er håndlaget av innfødte kvinner.(Mennene sitter og ser på.) Resultatet er den friskeste, deiligste, mest duftene og naturligste kremen du noen gang får mellom hendene. (Bokstavelig talt) Først tilsettes rosevann og i tillegg seks andre naturlige oljer og smør. Du kommer til å elske denne!"

Bestilte det i går, og i dag vart det sendt, så sjølv om vi har nokre raude dagar framfor oss, tek det vel ikkje lenge før eg har dei i postkassa mi. Can't wait! :)

Har du prøvd produkta til Lush?
Fornøgd eller ikkje fornøgd?
.

4 kommentarer:

  1. Du må si ifra hvoran de hampo og balsam greiene er :) spennende! Kunne ønske de kunne komme nååååååååååååååååå vil ha pakke :D

    SvarSlett
  2. Ja, samme her :) Kjedelig med daga uten postgang, da tar alt mykje lenger tid ;) Men d e vel kanskje en test for å lære meg å bli meir tolmodig ;)

    SvarSlett
  3. kult, hvor kjøper man det? (y) :- D

    SvarSlett
  4. Kjøp det på http://lushnorge.no/ :D Men no kjem d snart butikk i Trondheim, heldiggrisen som bor så nær ;)

    SvarSlett